Almawin Klar Természetesen tiszta...


Mosási praktikák

Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység. A csecsemők védtelen bőrére külön gondot kell fordítani, ám valójában mindannyiunk esetében fontos, hogy bőrünk ne érintkezzen ártalmas mosószerekkel. A leggondosabb öblítéssel is elkerülhetetlen, hogy mosószer részecskék maradjanak a textíliában. A természetes alapú mosószerek hozzáértő használat mellett gyönyörűvé varázsolják a ruhát, ám kímélik a bőrt, nem károsítják az egészséget.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

Hova tegyük a mosószert

A mosószert nem kell feltétlenül az adagoló rekeszbe tennünk. Próbálja ki közvetlenül a mosógép dobjába szórva a mosóport vagy a folyékony mosószert.

Mosószer adagolás

Sajnos Magyarországon nagyon sok helyen kemény a víz. Keresse fel a helyi Vízműveket és érdeklődjön a víz keménységéről. Ez alapján a dobozon található adagolás szerint használja az Almawin és Klar mosószereket. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Mosószer érzékeny bőrre

Az Almawin és Klar mosószerek nem tartalmaznak bőrt irritáló összetevőket, ezért csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben szenvedők számára is kitűnő mosószerek.

Mosódió? Mi az?

Az Indiából származó mosódió feltört héjából természetes szappan jellegű hatóanyag szabadul fel, mely kiemelkedő tisztító hatással rendelkezik. A mosódió fákat és termésüket sem a betakarítás előtt, sem az után nem kezelik kémiai vegyszerekkel. A folyékony formában kapható mosódió megkönnyíti a mosást. Adagolása megegyezik bármilyen másik folyékony mosószerével. Ráadásul a folyékony mosódió mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Babák esetén különösen javasolt. A folyékony mosódió garantáltan nem tartalmaz allergiakeltő és bőrirritációt okozó anyagokat, ezért különösen bőrbarát. Csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben (Neurodermitis, ekcéma, pikkelysömör) szenvedők számára is kitűnő mosószerek. Fehér mosásnál adjunk a folyékony mosódióhoz AlmaWin vagy Klar oxigénes fehérítő koncentrátumot. A Klar mosódió teljesen szagtalan, az öblítő programhoz ízlés szerint tehetünk pár csepp illóolajat.


 

Elszürkült ruhák

Ha úgy tapasztalja, hogy fehér ruhái szürkefátyolosak, adjon a mosáshoz rendszeresen 1-2 evőkanál Almawin vagy Klar oxigénes fehérítőt.

Megszürkült függöny mosása

Tegyen 6 evőkanál Almawin vagy Klar oxigénes fehérítőt az adagolórekeszbe, és mosószer hozzáadása nélkül mossa ki. A szürkefátyol eltűnik, a függöny ismét ragyogóan fehérré válik.

Erősen szennyezett ruhák

Tegyünk a mosószerhez vagy a mosógép dobjába Klar folyékony folttisztítót. További tippek a folttisztítás menűpont alatt.

Olajos munkaruhák esetén

adjon egy kupaknyit a mosószerhez az Almawin narancsolajból. Általában hígítva használjuk, makacs zsír- és olajfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk ki a ruhát.

Illatosítás

Használja az Almawin természetes verbéna illatú öblítőjét. A változatosság kedvéért az öblítő helyett cseppenthet már csepp illóolajat is az öblítőrekeszbe.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2020 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat