Almawin Klar Természetesen tiszta...

 

Konyhai praktikák

A konyha az étkezéseknek és az étel elkészítésének színhelye, ezért valamennyi család életében kiemelkedően fontos szerepe van. A tisztaság a főzésnél soha sem elhanyagolható, ugyanakkor fokozottan ügyelnünk kell rá, hogy a konyhában a lehető legkevesebb vegyszert, egészségkárosító anyagot használjuk, hiszen az étellel sok minden bejut a szervezetünkbe. Az ideális konyhai tisztítószer egyszerre kíméletlen a szennyeződésekkel szemben, és ártalmatlan az egészségre nézve.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

Zsíros szennyeződés eltávolítása konyhapultról, sütőből, tűzhelyről, stb.

Az Almawin vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker. Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Általánosságban használjuk hígítva, makacs zsírfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk le. Hígítva a konyhabútor lemosására is tökéletes. Az Almawin Narancsolaj megfelelő tűzhelyek, sütők zsírtalanítására. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Csempe, csap általános tisztítás

Az Almawin és a Klar szórófejes fürdőszoba tisztítója gyorsan és hatékonyan tisztítja le a főzés után visszamaradt zsírfoltokat is. Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó nedves felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le. A nedves csapokra fújva finoman puha ronggyal átdörzsöljük, lemossuk, majd száraz ruhával áttöröljük. Természetesen ragyogó tisztaságot kapunk. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Kukaszag megszüntetése

Az Almawin Narancsolaj természetes narancs és citrus illóolaj-tartalmának köszönhetően megszünteti a kukában kialakult szagokat. Élmény vele dolgozni. Súrolja ki kukát, majd tegyen az Almawin Narancsolajból néhány cseppet pár percre a kukában álló vízbe. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Konyhabútor zsírtalanítása

Az Almawin vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker. Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Higítsuk fel egy vödör vízben és mossuk át vele alaposan a konyhabútort. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Fertőtlenítés természetesen: munkalap, hűtő, vágódeszka

A munkalapot és egyéb konyhai eszközöket nem árt rendszeresen fertőtleníteni. A Klar fertőtlenítőszer vagy fertőtlenítő spray nem árt az egészségnek, belégzése nem mérgező. A kívánt felületre permetezve 60 másodpercig hagyjuk hatni, majd száradni. Az érintett felületet előtisztítani, vagy a fertőtlenítést követően nem szükséges lemosni. A szórófejes változattal még gyorsabban végzünk. Utazáshoz különösen ajánlott.

Vízkő mentesítés:

Csapok, mosdók, mosogató esetén használhatjuk Klar citromsavas vízkőoldó folyadékot. Vízforraló esetén 1-2 evőkanál Klar citromsavas vízkőoldó port oldjunk fel 1 l vízben, öntsük az oldatot a forralóedénybe, forraljuk fel. Rövid ideig hagyjuk hatni, majd nagyon alaposan öblítsük ki. Mosogatógép esetén a Klar citromsavas vízkőoldó porból tegyünk 5-6 evőkanállal a mosogatógépbe, válasszuk ki a 60°C-os edénytisztító programot és futtassuk le. Tea és kávéfőző gépek esetén 1-2 evőkanál Klar citromsavas vízkőoldó port oldjunk fel 1 l vízben, majd töltsük bele a tisztítandó víztartályba. Beprogramozzuk a gépet és főzzünk le egy csészényi vizet. Ezt követően a maradék vizet is felforraljuk, végül 2-szer átöblítjük a készüléket tiszta vízzel. Vegye figyelembe a gyártó használati utasítását!


 

Tűzhely és kerámia tűzhely tisztítása

Az Almawin vagy a Klar háztartási tisztítószert használhatjuk hígítva, makacs foltok esetén hígítatlanul öntsük a szennyezett felületre, dörzsöljük át, hagyjuk hatni, majd mossuk le. Az Almawin súroló koncentrátum vagy a Klar súrolótej tökéletes az odaéget ételmaradék eltávolítására. Bármelyik tisztítószer karcmentesen használható kerámia főzőlapok természetes tisztításához. Öntsön egy keveset hígítás nélkül vizes szivacsra vagy a vizes felületre, súrolás után alaposan öblítse le, majd törölje szárazra. Használat előtt mindig felrázandó. Ha beszárad, kevés vízzel hígítható. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Szagelszívó tisztán tartása

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. A fémszűrőt áztassuk be vízbe, amibe előzőleg pár csepp narancsolajat tettünk. A víz a narancsolajtól fehér színű lesz. Hagyjuk ázni, ha nagyon makacs a szennyeződés, öntsük tömény narancsolajat szivacsra és dörzsöljük át. Alaposan öblítsük le. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Réz- és fémtárgyak tisztítása

Az Almawin súroló koncentrátum vagy a Klar súrolótej tökéletes választás erre a célra. Öntsön egy keveset hígítás nélkül vizes szivacsra vagy a vizes felületre, súrolás után alaposan öblítse le, majd törölje szárazra. Használat előtt mindig felrázandó. Ha beszárad, kevés vízzel hígítható. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Padlótisztítás

Csupán egy kupak elegendő a felmosó vízhez a Klar padlótisztítóból. Ragyogó, természetes tisztaság minden padlón, parkettán. Ha szeretnénk, hogy lakásunk, házunk frissen illatozzon, cseppenhetünk pár cseppet az Almawin Narancsolajból. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Tippek mosogatógéphez

Tea és kávéfoltok esetén a mosogatógép elindításakor adjon 1-2 evőkanál Almawin vagy Klar oxigénes fehérítőt a mosogatószerhez, és úgy indítsa el a programot. Mindig használjon Almawin vagy Klar regeneráló sót és öblítőszert. Mosogasson rendszeresen magas hőfokon, hogy elkerülje a zsíros lerakódást, algásodást és baktériumok megtelepedését. A mosogatógép szagtalanításához tegyünk a mosogatószer adagolóba 2-3 evőkanál AlmaWin vagy Klar oxigénes fehérítőt, majd indítsunk el egy programot. Figyelem: ne használjuk egy időben az oxigénes fehérítőt és a vízkőoldót! .


Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2020 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat