Almawin Klar Természetesen tiszta...

 

Fürdőszoba tisztítás

A fürdőszobában indul és fejeződik be a napunk, ezért egyáltalán nem elhanyagolható, milyen hatások érnek itt bennünket. Mivel a bőrön keresztül számos anyag felszívódik, a tisztaság hiánya, a szennyeződések, és az ártalmas vegyszerek egyaránt károsan hatnak az egészségünkre. A fürdő valóban a tisztaság megtestesítője kell legyen, de csak akkor lehetünk nyugodtak, ha ezt egészségünket megkímélő szerekkel érjük el.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

Csapok, csempe takarítás

Az Almawin és a Klar szórófejes fürdőszoba tisztítója gyorsan és hatékonyan tisztít, leszedi a szappan maradványokat, vízkövet. Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó nedves felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le. A letisztított csapot száraz ruhával áttöröljük. Természetesen ragyogó tisztaságot kapunk. Az Almawin vagy a Klar háztartási tisztítószere igazi jolly joker. Az egyiknek minden zöld háztartásban ott a helye. Makacs foltok esetén hígítatlanul öntsük a nedvesített szennyezett felületre, dörzsöljük át, hagyjuk hatni, majd mossuk le. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Vízkő

A Klar Citromsavas vízkőoldó folyadéka a citromsav erejével távolítja el a vízkő foltokat és a szappanmaradványokat a fürdőkád, valamint a fürdőszobai berendezések felületéről. A felületek tisztításához mindig meleg vagy forró vízzel hígítsuk.

WC takarítás

Az Almawin és Klar kacsa formájú WC tisztítója könnyen kezelhető a WC takarításánál. Az Almawin fürdőszoba tisztítóját is használhatjuk a WC-hez: permetezzük a WC-kagylóba, majd néhány perc után súroljuk át a kefével, és öblítsük le. A WC kagylóban keletkező húgykő lerakódások eltávolítására hagyjuk hatni a szert egész éjszakára, majd reggel dörzsöljük jól át. Cseppentsen pár cseppet az Almawin Narancsolajból a WC-be, és a természetes narancs és citrus illóolaj azonnal belengi a WC- t, vegyszermentes, természetes illatot varázsolva, így nem kell többé a WC peremére akasztható szintetikus illatosítókkal bajlódni. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

 

Padlótisztítás

Csupán egy kupak elegendő a felmosó vízhez a Klar padlótisztítóból. Ragyogó, természetes tisztaság minden padlón, parkettán. Ha szeretnénk, hogy lakásunk, házunk frissen illatozzon, cseppenthetünk pár cseppet az Almawin Narancsolajból. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Ablaktisztítás

Az Almawin, vagy Klar ablaktisztítót választva először nedvesítsük be a tisztítandó üvegfelületet, permetezzünk rá néhányszor a tisztítóból, majd puha ruhával töröljük át. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Mosógép vízkőtlenítése

A Klar citromsavas vízkőoldó porból tegyünk 5-7 evőkanállal a mosógép adagolótartályába, vagy a dobba. Indítsuk el a 95°-os programot, előmosás nélkül. Textíliával együtt ne használjuk.

Mosógép szagtalanítása

Tegyünk a mosószer adagolóba vagy a dobba 2-3 evőkanál AlmaWin vagy Klar oxigénes fehérítőt, majd indítsunk el egy programot. Figyelem: ne használjuk egy időben az oxigénes fehérítőt és a vízkőoldót!

Lefolyók tisztán tartása

Az Almawin vagy Klar Oxigénes fehérítő ökológiailag kifogástalan módon tisztítja a lefolyókat, megszünteti a csövekben kialakult dugulásokat, és a kellemetlen szagokat. Egy evőkanál fehérítőszert tegyünk a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet és hagyjuk hatni. Rendszeres alkalmazásával megelőzhető a dugulás.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2020 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat