Almawin Klar Természetesen tiszta...

 

Folttisztítás

Fű, vörösbor, tinta, gyanta, vér és gyümölcsfoltok a háziasszony rémálmai
közé tartoznak, eltüntetésük sokszor igazi kihívást jelent. Folttisztító szereinkkel bárki könnyedén megbirkózik a makacs foltokkal, anélkül, hogy mérgező vegyszerekkel sokkolná a környezetet.

A koncentrátumok hígítva nyújtják a legjobb eredményt. Hatékony és takarékos! A természet is hálás érte.

 

Zsíros foltok és erősen szennyezett ruhák

Nedvesítsük be a foltot, majd dörzsöljük be AlmaWin folttisztító szappannal vagy Klar folyékony folttisztítóval. Hagyjuk rövid ideig hatni, majd mossuk ki a többi ruhával együtt. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet.

Olajos munkaruhák esetén

Adjon egy kupaknyi Almawin narancsolajat a mosószerhez. Általában hígítva használjuk, makacs zsír- és olajfoltok esetén hígítatlanul öntsük a megnedvesített szennyezett felületre, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk ki a ruhát.

Gyümölcsfolt

Áztassuk be a foltos ruhát Almawin vagy Klar oxigénes fehérítős vízbe. Dörzsöljük át, majd mossuk ki szokás szerint. Makacs foltok esetén áztassuk tovább, ill. ismételjük meg a műveletet. Az AlmaWin, Klar folttisztító szappannal is hatékonyan kezelhetjük a foltokat.

Festék folt

Almawin Narancsolajos tisztítószerrel óvatosan, mindig keveset használva dörzsöljük a foltot. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

Vörösbor, Vérfolt

Az Almawin vagy Klar oxigénes fehérítő feloldja a szerves foltokat. Szórjunk belőle a foltra, kevés vízzel dörzsöljük el és hagyjuk hatni. A továbbiakban szokás szerint mossuk ki a textíliát. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet, illetve használjunk pár csepp Almawin narancsolajat. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

 

Fűfolt

Az Almawin vagy Klar oxigénes fehérítő feloldja a szerves foltokat. Szórjunk belőle a foltra, kevés vízzel dörzsöljük el és hagyjuk hatni. A továbbiakban szokás szerint mossuk ki a textíliát. Makacs foltok esetén ismételjük meg a műveletet, illetve dörzsöljük át Almawin vagy Klar folttisztítóval is. A textílián minden esetben végezzünk előzőleg próbát!

Gyertyaviasz, fenyőgyanta

Nedvesítsük be az érintett textíliát, cseppentsünk rá Almawin Narancsolajat, dörzsöljük át, és mossuk ki szokás szerint..

Tintafolt, Filcfolt

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Nedvesítsük be az érintett textíliát, cseppentsünk rá Almawin Narancsolajat, dörzsöljük át, és mossuk ki szokás szerint. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Kátrány, szurok

Az Almawin Narancsolaj csodákra képes. Kevés vízzel hígítva mossuk át a szennyezett felületet, majd a szennyeződés mértékétől függőn 5-15 percig hagyjuk hatni, dörzsöljük át, majd mossuk le tiszta vízzel. Használatát friss, üdítő narancsillat kíséri. Vigyázat! Koncentrátum! Használja takarékosan! A természet hálás érte.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2020 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat