Almawin Klar Természetesen tiszta...

 

Almawin - Amitől tisztább lesz a világ

 

„Arra nincs szükségünk!”, mondja a gyorsétteremben egy anya a lányának, aki már nyúlna a szívószál után. „Anélkül is meg tudjuk inni az üdítőt, nem?” A gesztus apróságnak tűnhet, mégis rendkívül fontos, mert éppen az ilyen mindennapi, környezetbarát döntések állíthatják meg az egyre ijesztőbb világtrendeket.

Évente 8 millió tonna műanyag szemét kerül az óceánokba, és ez olyan, mintha a nap minden másodpercében egy teli szemeteskukányi műanyag hulladékot ürítenének a tengervízbe. A Csendes-óceánban elképesztő méretű 1,6 millió négyzetkilométeres, műanyag hulladékokból álló szemétsziget lebeg, és már a világ legmélyebb tengerfenekének közelében, a Mariana-árokban is találtak nejlonszatyrot. Az egyre romló helyzetben az EU a leggyakrabban szemétbe kerülő egyszer használatos műanyag tárgyak – például szívószálak, tányérok, evőeszközök – gyártásának visszaszorítását, környezetbarát alternatívákkal való helyettesítését tervezi.

Már csak ezért is jó választás az AlmaWin, hiszen a márka minden tisztítószerének flakonja újrahasznosított műanyagból készül, és miután kiürült, 100%-ban újrahasznosítható. A szelektíven gyűjtött műanyag flakonokat megtisztítják, granulátummá alakítják, majd az AlmaWin gyárában új, környezetbarát flakonokat készítenek belőlük. Így nem keletkezik a környezetet szennyező hulladék, és a flakonok gyártásához is lényegesen kevesebb energiára van szükség. Kialakulhat a zárt láncú újrahasznosítás, mely nem terheli szeméthegyekkel a természetet.

Ám az AlmaWin nemcsak a műanyag hulladék csökkentésével óvja a környezetet. A tisztítószerek természetes összetevőkből, növényi és ásványi alapanyagokból készülnek, így biológiailag lebomlanak. Ráadásul az AlmaWin termékek koncentrátumok, és a kisebb kiszerelésnek köszönhetően előállításukhoz, szállításukhoz is kevesebb energiára van szükség.

A márka most ősszel ünnepli 25. születésnapját – természetesen környezetbarát meglepetésekkel. Bemutatkozik az AlmaWin választékának új tagja, a Levendulás textilöblítő, mely selymesen puhává teszi a textíliákat, és forgalomba kerül a Jubileumi kosár, mely 6 mosó- és tisztítószer mellett egy ajándék Mosogatógép regeneráló sót is tartalmaz.

Az AlmaWin termékek Európa-szerte mind népszerűbbé válnak, így egyre több ember számára lehet a tisztaság teljesen természetes.

Képgaléria

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2020 - Minden jog fenntartva. | Jogi nyilatkozat